Články

Povýšení, nová kancelář: Jak se mění cesta za mým snem

Více zodpovědnosti, více managementu než obchodu a spousta práce přede mnou. Tak by se daly shrnout poslední měsíce, protože od 1. září 2024 otevírám své kontaktní místo Plzeň 3. Proč to není Plzeň 111, jak se změnilo složení mého týmu a jak to vypadá na cestě za mým snem? Pojďte na to mrknout se mnou.

Nové kontaktní centrum Plzeň 3

Když se jako realitní makléř senior rozhodnete budovat svůj tým, dalším krokem je otevření vlastní kanceláře. V našem případě v M&M reality je to kontaktní místo jako předstupeň pobočky. Pobočku si můžete otevřít až v další fázi, kdy budete mít pod sebou minimálně 7 schopných a úspěšných senior makléřů a kontrolu nad tím, zda provoz pobočky dokážete ufinancovat.

Z kontaktního místa vytvořím pobočku jedině v případě, kdy budu vědět, že je ten správný čas a že budu schopen utáhnout zmíněné náklady spojené s pobočkou. Svou pobočku se chystám otevřít ideálně do dvou let, nejdéle pak do tří let. Zatím nás najdete v Plzni, Šafaříkových sadech 2/3, ale brzy budeme hledat nové prostory.

kontaktní místo

Kontaktní místo jsem se rozhodl otevřít z důvodu, že jsem již rozhodnutý budovat tým se vším všudy a do budoucna si jít právě za pobočkou. Otevření kontaktního místa se projeví i na mém finančním ohodnocení. Zároveň od toho očekávám posun ve své kariéře a lepší vyjednávací pozici o výhodách a finančních bonusech pro mě a můj tým.

A proč zrovna Plzeň 3? Původně jsem chtěl použít název Plzeň 111, ale jelikož máme v Plzni číslování poboček Plzeň 1, Plzeň 2, Plzeň 4 a pak Ředitelství, logicky jsme se shodli na očíslování Plzeň 3. :-)

Jak se (z)mění můj tým

Můj tým je momentálně o jednoho člena lehčí, ale v tuto chvíli mi nastupují dva noví makléři, které znám od dětství, takže buduji tým přátel a skvělých kolegů. Aktuálně tedy můj tým včetně mé osoby čítá pět lidí. Mým cílem je nabrat ještě další tři lidi, aby nás bylo celkem osm.

Dva z mých kolegů postoupili na makléře seniora, což představuje posun jak v jejich, tak v mé kariéře. Mým chlapcům se v tuto chvíli daří velmi dobře a začali jsme pracovat na nových věcech, které je přivedou k lepšímu výdělku, takže spokojenost panuje veliká. 

můj tým

Plány do budoucna

Kontaktní místo otevíráme od 1. září. Už nyní soustředím své síly na další rozšíření týmu, abych se zase o krok přiblížil svému cíli a postupně se dopracoval k otevření vlastní pobočky. Díky otevření kontaktního místa mám vzhledem k práci s týmem méně zakázek, a tedy možnost se jednotlivým klientům více věnovat.

Na závěr bych rád dodal, že je to pro mě nová výzva, kterou chci zdolat, a musím sám sobě dokázat, že ve svých 23 letech jsem schopný vést lidi a pracovat s nimi tak, aby mohla pobočka v budoucnu fungovat a trhat rekordy firmy.

tým